Manavgat Yangın Son Dakika - Manavgat'ta Oyun Parkı Yandı - Son Dakika : Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler.

Manavgat Yangın Son Dakika - Manavgat'ta Oyun Parkı Yandı - Son Dakika : Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler.. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza.

Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı.

Manavgat'tan sonra şimdi de Mersin! Korkutan yangın
Manavgat'tan sonra şimdi de Mersin! Korkutan yangın from iaahbr.tmgrup.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme:

Son dakika toplantısı sona erdi.

Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Antalya son dakika haberleri : Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. İki katlı ev küle döndü. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler.

Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza.

Manavgat Gülen Dağına düşen yıldırım yangın çıkarttı - Son ...
Manavgat Gülen Dağına düşen yıldırım yangın çıkarttı - Son ... from foto.sondakika.com
Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor.

Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni.

Manavgat'tan son dakika: Gün ağardı felaketin boyutu ...
Manavgat'tan son dakika: Gün ağardı felaketin boyutu ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Manavgat son dakika haber, манавгат.

Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri.

Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Antalya son dakika haberleri : Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Yangında 4 kişi dumandan etkilendi.

Posting Komentar

0 Komentar